Beoordelingen voor Hive Park

bij Düsseldorf Airport -
8.7 Erg goed, beoordeeld door 503 klanten
Hive Park foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.9
Prijs/kwaliteit 8.6
8.5 Klantenservice
« Terug naar Hive Park

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

carlo be 3.3 Geparkeerd van 12/06/2024 tot 19/06/2024

KLOTE SERVICE NOOIT MEER . bij aankomst alles goed zodat ze zeker zijn van hun centen . Maar dan begint het als je terug komt . 1 uur moeten wachten vooraleer ze je komen ophalen!!! 3 keer gebeld telkens zeiden ze dat ze er binnen 10 a 15 min zouden zijn of dat ze onmiddelijk gingen vertrekken maar helaas . bij aankomst chauffeur ook nog te weinig plaats in het busje . anderen moesten hun kinderen op hun schoot nemen ofwel terug wachten!!! je valiezen zelf in het busje laden(ik ben rugpatient mag niet meer heffen.)De chauffeur gaat rustig een babbeltje doen met andere mensen die hij kent ondertussen !!. Geen excuses of geen uitleg van de chauffeur niks ? De andere mensen die bij in het busje zaten hebben nog langer moeten wachten !!!! bij aankomst op de parking stonden er echter genoeg busjes om mensen op te pikken maar helaas geen chauffeurs vrees ik . NOOIT MEER. SLECHTSTE SERVICE OOIT

Antonio de 7.5 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 17/06/2024

Reibungsloser ablauf. Alles bestens.

Sandra de 2.5 Geparkeerd van 12/06/2024 tot 17/06/2024

Verdacht auf Abzocke. Obwohl ich für die 2. Person online schon 5€ zusätzlich bezahlt habe, verlangte der Mitarbeiter weitere 15€!!!!, 5€ pro Fahrt plus 5€ pro Koffer. Was macht man, wenn der Abflug drängt, man zahlt. Chaos bei der Abholung, erst erreicht man niemanden telefonisch und dann muss man das Shuttle suchen, das auf einmal für Smart Parken fährt. Nächstes Mal definitiv einen anderen Anbieter!!

Ralf de 8.3 Geparkeerd van 13/06/2024 tot 17/06/2024

Bei Abholung leichte Verzögerung, aber alles gut.

Peter be 9.2 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 17/06/2024

Ongecompliceerd, je parkeerd je auto, stapt in de bus en 5 minuten later wordt bij "vertrek" afgezet. Terugweg, je hebt je koffers van de band gehaald, je belt hun op. Binnen een kwartier, twintig minuten zijn ze daar waar ze je ook afgezet hebben.

Edwin be 7.5 Geparkeerd van 10/06/2024 tot 17/06/2024

Mooie parkeerplaats niets mis mee. Vervoer naar en van het vliegveld was prima geregeld. Enige nadeel was dat je ook nog apart moest betalen voor het busje terwijl dit er in mijn ogen bij in had kunnen zitten want de parkeerplaats was 5 minuten van het vliegveld verwijderd.

Johannes be 5.8 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 15/06/2024

Helaas moet ik mededelen dat onze ervaring met Hive parking zeer slecht is geweest. Ten eerste moesten we 10 euro extra betalen voor het brengen naar het vliegveld, wat nergens staat vermeldt bij het boeken. Tweede het ophalen op het vliegveld was ook niet netjes, ik belde netjes op dat we er waren. Busje komt en neemt ons niet mee , maar wel andere mensen die niet gebeld hadden , maar wel instapte in het busje. Uitleg van bestuurder is dat hij ook niet wist wie er gebeld had ( kan je natuurlijk vragen naar de naam ) , en we moesten maar twintig minuten wachten tot hij weer terug was. Al met al geen fijne correspondentie met je klanten. Graag verneem ik van U of dit gebruikelijk is bij Hive parking in Düsseldorf. Groeten Hans Sweegers.

Johannes be 9.2 Geparkeerd van 11/06/2024 tot 13/06/2024

In alle opzichten is deze parking aan te bevelen!!

Helmut de 5.8 Geparkeerd van 01/06/2024 tot 12/06/2024

Am vereinbarten Treffpunkt (Flughafen Düsseldorf, Abflug, Eingang 10) habe ich an einem Mittwochvormittag telefonisch um einen (Rück-)Transfer vom Flughafen Düsseldorf zum Parkhaus in Ratingen gebeten. Mitarbeiter A der Hive sagt eine Abholung innerhalb einer Viertelstunde zu. Kurz danach ruft Mitarbeiter B der Hive zurück und erklärt sich für zuständig. Da die Parkdauer für meinen PKW um 14.00 Uhr ende, sei eine Abholung erst in einer halben Stunde möglich. Mir stellt sich die Frage, was der Rück-Transfer mit der Parkdauer zu tun hat; oder soll hier eine Transferfahrt vermieden werden? Die unerfreuliche Diskussion mit Mitarbeiter B der Hive hat eindeutig nichts mit der Zusage der Hive zu tun, bei Anruf sofort abgeholt zu werden. Nach ca. 40 Minuten (bezogen auf das Ersttelefonat) erscheint ein vollbeladener Bus der Hive mit Fluggästen, die von Düsseldorf abfliegen. Nachdem diese ausgestiegen sind, können wir unseren Rück-Transfer zum Parkhaus in Ratingen antreten. Service stelle ich mir anders vor, zumal die Fahrtzeit zwischen dem Flughafen in Düsseldorf und dem Parkhaus, Berliner Straße 111, in Ratingen nur wenige Minuten beträgt.

Frank de 8.3 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 06/06/2024

Ich war sehr zufrieden. Alles hat pünktlich funktioniert. Gerne wieder.

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken