Beoordelingen voor Park Luxus Valet

bij Düsseldorf Airport -
8.1 Erg goed, beoordeeld door 81 klanten
Park Luxus Valet foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.1 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.7
Prijs/kwaliteit 7.9
7.8 Klantenservice
« Terug naar Park Luxus Valet

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Valentin G nl 10 Geparkeerd van 14/04/2024 tot 17/04/2024

Correcte service.

Rose J nl 9.2 Geparkeerd van 08/04/2024 tot 13/04/2024

De heenweg was het wat onduidelijk, man reageerde kortaf maar misschien kwam dat door de taal barrière. Eenmaal bij het Vliegveld ging alles heel goed, vlekkeloos en snel. Ik zou er de volgende keer zo weer boeken!

Michael R de 7.5 Geparkeerd van 25/03/2024 tot 29/03/2024

Leider beim abholen 1 Stunde auf den Fahrer und das Auto gewartet.

Malika B nl 5.8 Geparkeerd van 21/03/2024 tot 24/03/2024

Never book with this terrible man. He doesn’t speak English and doesn’t understand himself while he speaks English and then when you don’t understand him he starts yelling. Yesterday when I came back from my vacation he dissapeared with my car and I even went to the police. And again he started yelling again! I’m warning you don’t even come close tot his company!!!!!

Robert W de 2.5 Geparkeerd van 14/03/2024 tot 17/03/2024

VORSICHT BETRUG!!! - Hier wird Valet-Parking verkauft aber man bekommt Shuttle Service nach dem man 5 mal anruft und 1 h wartet!!!! NIE WIEDER! Ich will mein Geld (und Zeit) zurück! MFG, R. Wolf

Frank G de 9.2 Geparkeerd van 07/03/2024 tot 14/03/2024

Schnell, unkompliziert und werde ich sicher wieder nutzen

Hans L de 9.2 Geparkeerd van 11/03/2024 tot 11/03/2024

Auf dem Hinflug leider bisschen verspätet, dafür auf dem Rückflug über pünktlich 😅 Trotzdem sehr zufrieden, jederzeit wieder

Eelco d nl 8.3 Geparkeerd van 05/02/2024 tot 09/02/2024

Perfect

Stefan F de 9.2 Geparkeerd van 20/01/2024 tot 27/01/2024

Sehr guter Service, freundliche Mitarbeiter und reibungsloser Ablauf. Sehr empfehlenswert!

Carina K nl 6.7 Geparkeerd van 13/12/2023 tot 16/12/2023

Slecht Duits sprekende persoon aan de telefoon voordat we de auto konden afgeven. 25 minuten moeten wachten totdat de auto voor kwam rijden.

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken