Beoordelingen voor Park & Fly P26 Eindhoven

bij Eindhoven Airport -
8.6 Erg goed, beoordeeld door 1199 klanten
Park & Fly P26 Eindhoven foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.6 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 8.4
8.6 Klantenservice
« Terug naar Park & Fly P26 Eindhoven

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Moniek M nl 7.5 Geparkeerd van 09/04/2024 tot 11/04/2024

Handig te boeken, prima geregeld

piet c nl 10 Geparkeerd van 03/04/2024 tot 11/04/2024

top!

Diane R nl 10 Geparkeerd van 04/04/2024 tot 09/04/2024

Een fantastische plek, dichtbij het vliegveld, in verhouding goedkoop, erg makkelijk met nummerbord herkenning erop en later er weer af, helemaal top, zeker tot ziens

Robin S nl 6.7 Geparkeerd van 31/03/2024 tot 06/04/2024

De locatie die wij kregen voor Google Maps klopt niet, waardoor wij onnodig lang moesten zoeken. De loopafstand naar het vliegveld is te doen en niet verder dan P3 en P4. Het hek reageerde correct op ons kenteken bij aankomst, maar bij terugkomst dachten wij dat wij er door ditzelfde hek weer uit moesten. Er staat helemaal niets aangegeven op het parkeerterrein. Wij hebben daarom het nummer gebeld voor ondersteuning. Deze hebben op afstand het ingangshek (blijkbaar) voor ons geopend. Ik hoop daarom dat ons vertrek nu goed geregistreerd is door de medewerker. Namelijk niet door de camera. Helemaal tevreden zijn wij dus niet met deze oplossing. Voor mensen die de eerste keer van jullie services gebruik maken is het uitrijden totaal onduidelijk. Een knop naar een bewaker zou een fijne aanvulling zijn. Wie waakt er überhaupt? De juiste positie voor Google Maps zou ook fijn zijn in jullie reserveringsformulier.

andre m nl 4.2 Geparkeerd van 30/03/2024 tot 06/04/2024

ramp: ingang parking was gewijzigd maar geen mededeling van gekregen. 2 keer moeten bellen. Ook bij ophalen geen optimale klanterservice

Michael S de 9.2 Geparkeerd van 27/03/2024 tot 06/04/2024

Hat alles super funktioniert… bin begeistert von der Nummernschilderkennung, durch die alles reibungslos geklappt hat

Michael D nl 9.2 Geparkeerd van 02/04/2024 tot 05/04/2024

Was top!!! Buiten rijden was wel ff moeilijk...maar telefoontje en vriendelijke meid aan de lijn...en probleem was snel opgelost!!!

Karolina K de 8.3 Geparkeerd van 01/04/2024 tot 05/04/2024

Es ist alles sehr gut gelaufen und die Abwicklung einfach und unproblematisch, lediglich mit schwerem Gepäck ist der Weg doch etwas lang.

Sonja D de 10 Geparkeerd van 26/03/2024 tot 05/04/2024

Hat alles bestens geklappt.

Magdalena D nl 8.3 Geparkeerd van 01/04/2024 tot 04/04/2024

Dobra lokalizacja, przyjechałam troszkę wcześniej, parking zczytał moje tablice, nie musialam wyciągać telefonu. Powrot po kontroli bezpieczeństwa i spacerze +-10 minut, zadnych problemów z wyjazdem. Polecam

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken