Beoordelingen voor Park Air Rotterdam

bij Rotterdam Airport -
9.1 Uitstekend, beoordeeld door 223 klanten
Park Air Rotterdam foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.1 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 8.9
9.6 Klantenservice
« Terug naar Park Air Rotterdam

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Gert R nl 8.3 Geparkeerd van 31/03/2024 tot 04/04/2024

Prima service. Goed bereikbaar en stipt. Een aanrader!

Thieu F nl 9.2 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 01/04/2024

Correcte en snelle service parkeren en shutledienst

Ilse I nl 10 Geparkeerd van 18/03/2024 tot 25/03/2024

Alles is top geregeld! Je wordt snel weggebracht en weer opgehaald en voor je auto weer afgezet.

Martin Z nl 10 Geparkeerd van 21/03/2024 tot 25/03/2024

Wij zijn zéér tevreden over Park Air Shuttle!! Service was geweldig, wij zullen er zeker weer gebruik van maken wanneer wij vliegen via Rotterdam AirPort. Wij zullen het iedereen aan bevelen.

Monique T nl 10 Geparkeerd van 18/03/2024 tot 25/03/2024

Goed geregeld Aardige chauffeurs Behulpzaam met de koffers Stond al klaar na het landen we konden direct instappen Makkelijk te boeken

Erna v nl 9.2 Geparkeerd van 18/03/2024 tot 22/03/2024

Top geregeld! Geen wachttijd op de shuttle en het personeel is zeer vriendelijk. Auto staat nethes onderdak geparkeerd en ze brengen je helemaal tot je geparkeerde auto.

Eduard v nl 10 Geparkeerd van 07/03/2024 tot 11/03/2024

Geweldige service en correcte communicatie

Gerda Maria M nl 10 Geparkeerd van 21/02/2024 tot 02/03/2024

Perfecte service in alle opzichten!

E.M. K nl 9.2 Geparkeerd van 19/02/2024 tot 22/02/2024

Heel positief over deze service! De chauffeur was ruim op tijd, en bij terugkomst stond hij al te wachten bij de kiss&ride toen we de security doorgingen. Afstand van de P tot aan het vliegveld is prima, niet al te veel. Het boeken gaat makkelijk, alleen wel even letten op invullen van je vertrek en aankomsttijden tijdens het boeken.

Joop D nl 8.3 Geparkeerd van 15/02/2024 tot 18/02/2024

Je moet even wennen in de avonduren waar je parkeert, maar dat was prima. Goede overdekte, veilige plaats voor de auto. Aanvullende pickup service was prima, ze stonden al te wachten op ons bij de terugvlucht die 40 minuten was vertraagd. Ze brengen je terug naar de garage en wachten, ‘s avonds is dat prettig, totdat je weer op de weg zit. Zou het de volgende keer zeker zo doen.

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken