Beoordelingen voor Park Air

bij Rotterdam Airport -
9.2 Uitstekend, beoordeeld door 294 klanten
Park Air foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.2 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.8
Prijs/kwaliteit 9.1
9.8 Klantenservice
« Terug naar Park Air

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Kurt be 10 Geparkeerd van 02/07/2024 tot 11/07/2024

Heel vlotte en correcte dienstverlening!

Ilusha be 9.2 Geparkeerd van 30/06/2024 tot 09/07/2024

Allemaal goed geregeld, hebben 0 wachttijd gehad. Vriendelijke bezorger en soepele communicatie. Voor de duur was de prijs best prima! Bedankt en wellicht tot de volgende keer.

Axel be 8.3 Geparkeerd van 01/07/2024 tot 09/07/2024

Goede service , zowel bij vertrek als bij aankomst !!

Romanie be 10 Geparkeerd van 02/07/2024 tot 09/07/2024

Prima service, vlug opgehaald zowel heen als terug. Aanrader, auto staat veilig achter gesloten parking

Irina be 10 Geparkeerd van 03/07/2024 tot 08/07/2024

Geweldig Zeker voor een volgende keer

Marcel be 9.2 Geparkeerd van 24/06/2024 tot 08/07/2024

prima geregeld alles, de eigenaar belde de heenweg zelf al op hoe laat we arriveerden en stond dus ook al klaar toen we aan kwamen. Bij de terugvlucht stond de eigenaar ook alweer op ons te wachten, we konden gelijk instappen. Omdat de lift stuk was, heeft hij ons tot aan de auto toe gebracht en kregen we een kaartje voor de uitgang. Wat een service en een zeer vriendelijke meneer, kortom zeker een aanrader.

Utes de 10 Geparkeerd van 27/06/2024 tot 07/07/2024

Hat alles wieder super geklappt , immer wieder !!!

Pascal be 8.3 Geparkeerd van 29/06/2024 tot 06/07/2024

Piekfijn geregeld en alles keurig op tijd!

Carlos be 10 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 05/07/2024

Het was voor ons de eerste keer dat wij bij Park Air Shuttle hebben geparkeerd. Maar voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Zowel naar als terug van het vliegveld was de chauffeur keurig op tijd. Overigens zeer vriendelijk en behulpzame chauffeurs.

Vincent be 10 Geparkeerd van 02/07/2024 tot 04/07/2024

Heldere communicatie met de juiste verwachtingen. Zeer attent en goede service. Tot een volgende keer!

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken