Beoordelingen voor 247 Parking Valet

bij Schiphol -
8.4 Erg goed, beoordeeld door 15 klanten
247 Parking Valet foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.4 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.4
Prijs/kwaliteit 8.4
8.3 Klantenservice
« Terug naar 247 Parking Valet

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Joppe v be 8.3

Uitstekende ervaring met 247 Parking! Het personeel was vriendelijk en professioneel, en de prijs was redelijk. De afstand tot de luchthaven was kort, wat het reisproces zeer aangenaam maakte.

Mees v be 8.3

Uitstekende service van 247 Parking! Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, en de prijs was redelijk. De afstand tot de luchthaven was kort, waardoor ik snel kon inchecken voor mijn vlucht.

Yara v be 8.3

Geweldige ervaring met 247 Parking! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De prijs was redelijk gezien de kwaliteit van de service. De afstand tot de luchthaven was kort.

Renske v be 8.3

Goede service tegen een eerlijke prijs. Het personeel was vriendelijk en beleefd. De afstand tot de luchthaven was redelijk.

Thijmen B be 8.3

Ik was zeer tevreden met de service van 247 Parking. Het personeel was vriendelijk en de prijs was redelijk. De afstand tot de luchthaven was kort, wat het hele proces heel gemakkelijk maakte.

Linde v be 8.3

Top service! Het personeel was zeer klantgericht en de prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. De afstand tot de luchthaven was kort, wat erg handig was, vooral na een lange vlucht.

Marit d be 8.3

Geweldige service bij 247 Parking! Het personeel was uiterst vriendelijk en professioneel. De prijs was eerlijk en de kwaliteit van de service was uitstekend. Bovendien was de afstand tot de luchthaven zeer kort, wat mijn reiservaring zeer aangenaam maakte.

Jurre d be 8.3

247 Parking biedt een geweldige service. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De prijs was redelijk en de kwaliteit was hoog. De afstand tot de luchthaven was kort, wat het hele proces stressvrij maakte.

Nova V be 8.7

Fantastische ervaring met 247 Parking! Het personeel was professioneel en de service was van hoge kwaliteit. De prijs was eerlijk en de afstand tot de luchthaven was zeer handig.

Fenna v be 8.3

Uitstekende ervaring! Het personeel was vriendelijk en professioneel. De prijs was redelijk gezien de kwaliteit van de service. De afstand tot de luchthaven was kort, wat erg handig was.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken