Beoordelingen voor A4 Parking Schiphol

bij Schiphol -
9.0 Uitstekend, beoordeeld door 66 klanten
A4 Parking Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.4
Prijs/kwaliteit 9.4
9.4 Klantenservice
« Terug naar A4 Parking Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Willem A nl 8.3 Geparkeerd van 04/04/2024 tot 11/04/2024

Vreselijk vriendelijke breng- en haalservice medewerkers!

Uwe M de 10 Geparkeerd van 28/03/2024 tot 06/04/2024

Vielen Dank für den guten Service. Es hat alles gut geklappt ohne zeitliche Verzögerung. Nettes Personal

Philipp Z de 8.3 Geparkeerd van 21/03/2024 tot 31/03/2024

Alles gut

Timo G de 6.7 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 31/03/2024

Wir sind un der Nacht von Sonntag auf Montag gelandet. Ich habe die Hotline bei Ankunft angerufen, meinen Namen mitgeteilt und gesagt, dass wir die Koffer haben. Die Antwort war, dass der Fahrer in zehn Minuten da sei. Am Fahrzeug angekommen teilt der Fahrer uns mit, dass wir zu viert auf die dreier Bank sollen, uns nicht anschnallen brauchen, weil wir keine Flugnummer bei der Buchung angeben haben. Wir waren alle etwas verwirrt, denn es kamen noch weitere fünf Gäste. Da wir nicht zu viert auf die dreier Bank wollten, und es auch nicht passte... musste eine Familie mit Kind, das Kind unangeschnallt auf den Schoß nehmen. Also bitte bei Buchung immer die Flugnummer angeben, auch wenn man sechs Monate vorher noch keine hat... ganz klar mein Fehler. Ansonsten ist der Parkplatz gut und preislich relativ akzeptabel.

Ernst J de 8.3 Geparkeerd van 07/02/2024 tot 16/03/2024

Gerne immer wieder

Myra v nl 10 Geparkeerd van 03/03/2024 tot 10/03/2024

Goed bereikbare lokatie. Bus was er met paar minuten om ons op te halen. We waren vergeten ons vluchtnr voor de terugweg door te geven. Toen we belden dat we er waren werd er geïmproviseerd en binnen 10 minuten werden we opgehaald. Top service, volgende keer weer.

Youssef K nl 10 Geparkeerd van 16/02/2024 tot 04/03/2024

Mijn favoriete parkeerbedrijf, kom hier altijd terug. Score 10+!

Pieter L nl 9.2 Geparkeerd van 11/02/2024 tot 18/02/2024

Nette parkeerplaats, automatisch in en uitrij systeem. Mooie verwarmde wachtruimte. Goede info met briefjes om voor de terugweg te informeren. Na opbellen bij de terugkomst was de taxi in 15 minuten bij de afgesproken plek. Erg vriendelijke, attente chauffeur die ons bij de auto afzette en meehielp met de bagage. Een echte aanrader. Wij komen zeker terug.

Wim t nl 9.2 Geparkeerd van 03/01/2024 tot 08/02/2024

Snelle service, vriendelijke chauffeurs.

Dirk v nl 8.3 Geparkeerd van 01/01/2024 tot 20/01/2024

Perfecte service, paar minuten moeten wachten in verwarmde wachtruimte, terug kwam busje er aan toen wij naar buiten kwamen bij Schiphol. Parkeren op verhard terrein, met slagboom. Iets duurder dan sommige anderen, maar dat is het zeker waard.

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken