Is de totale prijs die ik zie bij het boeken alles wat ik moet betalen, of zijn er mogelijke bijkomende kosten?

ParkCare biedt een platform waarop parkeeraanbieders hun diensten kunnen aanbieden. De prijs op de factuur omvat de kosten die de parkeeraanbieder berekent voor de verleende dienst, inclusief een commissie voor het platform en belastingen. Dit bedrag vertegenwoordigt de totale kosten voor de geboekte dienst, zonder verdere verwachte kosten. Echter, in bepaalde gevallen kan de parkeeraanbieder extra toeslagen in rekening brengen, zoals:
  • Een nachttoeslag
  • Een toeslag voor te grote voertuigen
  • Een toeslag voor extra passagiers of grote bagage in de shuttlebus
Deze extra kosten zijn meestal gerelateerd aan omstandigheden die extra werk vereisen van de parkeeraanbieder. Ze worden uitsluitend door de parkeeraanbieder in rekening gebracht, zonder dat het platform een provisie ontvangt. Daarom moeten deze extra kosten rechtstreeks aan de parkeeraanbieder worden betaald, vaak ter plaatse. Een andere mogelijke reden voor extra kosten is de luchthavenbelasting die door de desbetreffende luchthaven wordt geheven. Deze extra kosten zijn gebaseerd op de regels van de luchthaven en kunnen niet worden beïnvloed door het platform of de parkeeraanbieder, en moeten worden betaald voor elke parkeeraanbieding in de buurt van de betreffende luchthaven.

Om te weten of de parkeeraanbieder of de luchthaven extra kosten in rekening brengt, kunt u de 'Extra informatie' raadplegen bij het door u aangevraagde aanbod. Daar vindt u een lijst met alle mogelijke extra kosten en hun voorwaarden. 

Direct uw boeking wijzigen en bekijken
Terug naar overzicht Alles in categorie Betaling

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken