Park and Go

06/06/2022 om 10:00 t/m 13/06/2022 om 10:00 Wijzig datum

Bent u op zoek naar een parkeerplek nabij Zaventem Airport? Dan is Park en Go een uitstekende keus voor u. Het terrein ligt ten noorden van het vliegveld en is makkelijk te bereiken via de E19. Park en Go is een onoverdekt parkeerterrein, welke geen maximale doorrijhoogte heeft. Het terrein is volledig omheind en wordt afgesloten met een slagboom. Verder is het terrein voorzien van camerabewaking. Ook is er altijd iemand aanwezig die het terrein waarneemt. Vanaf het parkeerterrein wordt u binnen 10 minuten met de shuttle naar het vliegveld Zaventem gebracht. Een voordeel van deze parkeeraanbieder is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen. En het terrein is voorzien van parkeerplekken voor invaliden. Via ParkCare boekt u nu extra voordelig een parkeerplek bij Park en Go.

 • Sleutel niet afgeven
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Dichtbij het vliegveld
 • 24/7 Uitrijden

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bewaakt parkeren:Ja
Parkeerplaatsen:150
Maximale doorrijhoogte:Geen

24/7 parkeren bij Zaventem Airport

Park en Go kunt u 24/7 gebruikmaken van hun shuttle service. U rijdt zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u per pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald door een chauffeur van Park en Go. Zij brengen u weer terug naar het uw auto. Om eventuele vertraging met de shuttle bus te voorkomen, dient u 20 minuten voor aankomst contact op te nemen met de aanbieder. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen.

Over Park and Go

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • 24/7 open

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal

Beoordelingen Park and Go

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

5.5
Beoordeeld door 8 klanten
Afstand tot vliegveld 6.3
Prijs/kwaliteit 4.4
Klantenservice 5.9
Totaal 5.5
Cindy Vanoverbeke
28-05-2022
Ik heb online gereserveerd en betaald! Bij aankomst moest ik nog eens 13 euro betalen! Bij terugkomst stonden we zeker met 20 te wachten om terug gebracht te worden met de auto, ik stond daar met een baby maar iedereen wou snel terug en zo zijn we dan op eigen houtje moeten handelen, wat jammer zo
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
5
Totaal
5
Manuel Soares
27-05-2022
Goede service. Enkel 5€ extra moeten betalen bij aankomst 😤
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
7.5
Totaal
6.7
Suzie Kwant - Ruben
16-05-2022
Terrein hoewel aangegeven, helemaal niet bewaakt. Soort bouwterrein zonder toezicht. Bij terugkomst op vliegveld wat lastig chauffeur busje te bereiken, busje kwam uiteindelijk wel, maar liet toen mensen die net aan kwamen lopen maar wel dezelfde taal spraken als de chauffeur eerst, terwijl wij al een poosje stonden te wachten. Moesten wachten op volgende rit omdat niet iedereen in het busje kon. De rit terug naar de auto hebben wij ondanks de snelheid gelukkig toch overleefd.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
10
Totaal
7.5
Kaltoum Zaroual Zaroual
16-05-2022
Dit is de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met een parkeeraanbieder. Op de dag dat wij daar aankwamen stonden er al 6 autos te wachten.Er was maar 1 werknemer aanwezig, want zij enige andere collega was neit komen opdagen!!!Toen wij eindelijk aan de beurt waren. Wij waren met 7 mensen van ons reaisgezelschap. Er waren nog 3 mensen in de auto gepropt!!!!!! De terug reis weer van het zelfde, nooit meer dat ik bij deze parkeeraanbieder. Flutbedrijf
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
3.3
Kristine Groenen
14-05-2022
Vreselijke service ... NOOIT MEER RESERVEREN DAAR
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
3.3
Gustaaf Meirte
14-05-2022
Bij terugkomst te lang moeten wachten op vervoer naar onze wagen.
Afstand tot vliegveld
2.5
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
5
Totaal
4.2
Marc De Pauw
02-04-2022
MISSCHIEN PARKEERRUIMTE IETS BETER ORGANISEREN, NU STAAN AUTO'S KRISKRAS DOOR ELKAAR. MISSCHIEN RUIMTE MODERNISEREN, NU MODDERIGE TOESTAND
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
7.5
Totaal
6.7
Ali El hankouri
30-03-2022
Alles okay
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk