Beoordelingen voor ACE Parking Charleroi

bij Charleroi Airport -
9.0 Uitstekend, beoordeeld door 219 klanten
ACE Parking Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.0
Prijs/kwaliteit 8.8
9.3 Klantenservice
« Terug naar ACE Parking Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

annie v nl 9.2 Geparkeerd van 20/03/2024 tot 26/03/2024

heel vriendelijke service!

Sjoerd R nl 8.3 Geparkeerd van 21/03/2024 tot 24/03/2024

Location perfect, shuttle and contact perfect, rate is good, but.... Only really strange that I had to pay 5 euro cash because I booked through another web-site? Change this and all perfect.

Frederick D nl 10 Geparkeerd van 17/03/2024 tot 22/03/2024

Heel vriendelijke chauffeur, service precies zoals verwacht, TOP !

Björn v nl 9.2 Geparkeerd van 18/02/2024 tot 25/02/2024

Het was helemaal goed

natascha p nl 10 Geparkeerd van 11/02/2024 tot 14/02/2024

Super parking nog geen 10 minuten van de luchthaven, als je aankomt brengt het busje je meteen naar de luchthaven. Geen wacht tijd. En bij aankomst nog geen 5 minuten staan wachten.

Marion H de 10 Geparkeerd van 08/02/2024 tot 13/02/2024

Hat alles reibungslos geklappt ! Schneller Bring-und Abholservice. Die großen Schlaglöcher sollten vielleicht mal aufgefüllt werden . Da es geregnet hatte musste man durch sehr große Pfützen fahren und auch laufen .

Mark B de 10 Geparkeerd van 08/02/2024 tot 13/02/2024

Sehr zuverlässig,freundlich und kompetente Mitarbeiter. Vor allem die Pünktlichkeit ist hervor zu heben Habe jetzt mehrere Male dort reserviert und nie Probleme gehabt Gerne wieder

Patrick N nl 9.2 Geparkeerd van 10/02/2024 tot 13/02/2024

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle reacties op telefoon en mooi geregeld. Zeker een aanrader als je reist vanuit Charleroi ! Elke 15 min een shuttle bus naar de ingang voor de terminals, gewoon super. Maak er al meer dan 10 j gebruik van.

bart w nl 10 Geparkeerd van 03/02/2024 tot 07/02/2024

overtrof verwachtingen uitstekende prijs/kwaliteit

Daniella J nl 8.3 Geparkeerd van 02/02/2024 tot 05/02/2024

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en goede transfer naar vliegveld. Wel iets langer dan 5 minuten

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken