Beoordelingen voor Parking P4 Charleroi

bij Charleroi Airport -
7.2 Goed, beoordeeld door 144 klanten
Parking P4 Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.2 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 6.9
Prijs/kwaliteit 7.4
7.3 Klantenservice
« Terug naar Parking P4 Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Filip V nl 7.5 Geparkeerd van 06/04/2024 tot 09/04/2024

Is in orde

Mostafa B de 2.5 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 07/04/2024

Ich bin nicht zufrieden,und sehr enttäuscht..

birgitta d nl 6.7 Geparkeerd van 03/04/2024 tot 06/04/2024

Goed

Ali A de 9.2 Geparkeerd van 26/03/2024 tot 04/04/2024

Alles super Immer wieder gerne

christophe v nl 7.5 Geparkeerd van 31/03/2024 tot 03/04/2024

Het was niet geheel duidelijk hoe het werkte (reservatie)en de poort wilde eerst ook niet open je moet je kaart eerst door de machine duwen? We weten het nog steeds niet maar na op de hulp knop aan de poort de duwen is ze open gegaan.

Georgios A de 8.3 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 02/04/2024

Für die lange Entfernung könnte 20% günstiger sein. Aber sonst hat alles gut geklappt!

Wim W nl 9.2 Geparkeerd van 26/03/2024 tot 31/03/2024

Vlotte online reservatie. Vlotte in- en uitrit door scanning van QR-code en ontvangen ticket. Ook het binnen- en buitengaan van de voetgangerspoorten via hetzelfde ticket verliep feilloos. Duidelijke signalisatie naar de terminals. Onderhouden en veilig voetpad. Wandelafstand, ongeveer 20 minuten. Ruime en onderhouden parking, met vertrouwelijk gevoel op vlak van veiligheid. Gemakkelijk reizen; je hoeft niemand te vragen voor vervoer, je eigen wagen is ter beschikking.

Alina S de 2.5 Geparkeerd van 23/03/2024 tot 31/03/2024

Service auf dem Tiefpunkt. Unser Auto hatte sich mitten in der Nacht festgesetzt. Übe die Gegensprechanlagen war keiner erreichbar, Telefonnummer Fehlanzeige und auch der Chat das wir Hilfe bräuchten hat nichts gebracht. Wir mussten den adac rufen und diesem dann ein Ticket ziehen da er anders sonst gar nicht auf den Parkplatz gekommen wäre. Also für mich nie wieder.

Thomas P de 6.7 Geparkeerd van 17/03/2024 tot 22/03/2024

Unkompliziert bei online Buchung, trotz einer 1/2 Stündigen Verspätung gab es keine Probleme bei der ausfahrt.

Ria V nl 6.7 Geparkeerd van 13/03/2024 tot 20/03/2024

Ik vond het raar dat ik zogezegd nog 9 euro moest betalen bij het buitenrijden... 2 x kreeg ik de vraag 2x heb ik mijn kaart aangereikt: dan toch maar op de bel gedrukt: de poort ging open, voorlopig is er nog geen geld afgehaald op de visa: vervelend

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken