Beoordelingen voor MOBIHUB | P+R - Schiphol-Rijk

bij Schiphol -
7.8 Goed, beoordeeld door 95 klanten
MOBIHUB | P+R - Schiphol-Rijk foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.6
Prijs/kwaliteit 8.2
7.6 Klantenservice
« Terug naar MOBIHUB | P+R - Schiphol-Rijk

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Suzanne D nl 10 Geparkeerd van 07/03/2024 tot 15/03/2024

Prima parkeren. Bus stopte bij de auto en voor schiphol.

Okan A de 9.2 Geparkeerd van 12/02/2024 tot 08/03/2024

Es war ein günstiger und sicherer Parkplatz, es hat alles super funktioniert. Preis-/Leistung ist top! Es war zunächst etwas unübersichtlich die Parkfläche zu finden und mit dem Bus fährt man 11 Stationen. Aber sonst alles bestens, ich kann den Anbieter empfehlen und würde immer wieder das Angebot buchen!

Erik G nl 8.3 Geparkeerd van 08/01/2024 tot 29/01/2024

Makkelijk te regelen en alles werkte zoals ik verwachtte.

Uwe H de 8.3 Geparkeerd van 27/12/2023 tot 19/01/2024

Einfach nur Klasse! Online gebucht, digital eingecheckt, alles reibungslos. Immer wieder gerne!

Roel v nl 8.3 Geparkeerd van 22/12/2023 tot 13/01/2024

Blij dat we voor deze optie hebben gekozen. Je bent met de bus nog redelijk snel bij het vliegveld en je hoeft ook niet lang te wachten. Enige aandachtspunt is aangeven van de duur voor een busticket. Wanneer je tot 8 uur parkeert, is je ticket ook maar tot 8 uur geldig. Er wordt geen tijdsindicatie gegeven van tot hoe laat je het beste kunt vastleggen, zodat de tickets ook nog geldig zijn. Wij hadden nu wat vertraging en daardoor waren onze bustickets weg.

Unknown U nl 7.5 Geparkeerd van 01/12/2023 tot 03/12/2023

Prima parkeren, je reist met OV (prijs inclusief) duurt wel langer dan 9 minuten ;-) Hiervoor moet je een app downloaden..

Tom S nl 9.2 Geparkeerd van 29/10/2023 tot 09/11/2023

Alles perfect en vlot verlopen! Volgende reis via Schiphol parkeer ik zeker terug bij jullie. Gr Tom

Moktar B fr 5.8 Geparkeerd van 31/10/2023 tot 07/11/2023

Bon parking sécurisée aller en navette super mais retour en bus notre avion a eux du retard le parking à était dépasser et les tickets plus valide j’ai du reprendre un taxi que j’ai payer. Prendre le bus avec ses enfants et avec des valises je ne trouve pas que ce soit une bonne idée surtout que nous ne parlons pas le néerlandais donc pas facile pour nous de trouvez la bonne ligne de bus qui nous ramène au parking.

Luisa H de 9.2 Geparkeerd van 12/10/2023 tot 05/11/2023

Hat alles super geklappt.

Mark v nl 6.7 Geparkeerd van 23/10/2023 tot 30/10/2023

Op de heenreis in de bus scanden de qr codes niet. Op de terugreis kwamen we later aan en kon ik de tickets in het vliegtuig niet activeren. De qr codes waren dus verdwenen uit de app.

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken