Beoordelingen voor Xclusive Parking

bij Schiphol -
8.6 Erg goed, beoordeeld door 142 klanten
Xclusive Parking foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.6 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.8
Prijs/kwaliteit 8.4
8.5 Klantenservice
« Terug naar Xclusive Parking

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Mike be 9.2 Geparkeerd van 09/07/2024 tot 17/07/2024

Prima service en weinig wachttijd

Francette be 2.5 Geparkeerd van 08/07/2024 tot 15/07/2024

Drama, nooit meer. Je komt op parkeerterrein bij een casino waar niets staat aangegeven. Bij terugkomst belde ik en mijn was onbekend maar klantenservice adviseerde mij naar F6 te gaan. Na 45 min was er nog niemand. Toen ik belde om te vragen waar men bleef, werd de hoorn erop gegooid!

Valerie de 5.8 Geparkeerd van 03/07/2024 tot 08/07/2024

Lief alles unterm Strich ok ab aber wenn man die Nr. wählt, die man geschickt bekommt, wird einem durch eine Bandansage immer gesagt das Kennzeichen/Buchungsnr. sei ungültig.

Marco be 5.8 Geparkeerd van 01/07/2024 tot 08/07/2024

Verkeerde informatie op het voucher. 24/7 bereikbaar ook niet! Heel slecht maar een pluspunt de chauffeurs zijn aardig.

Jana de 8.3 Geparkeerd van 29/06/2024 tot 05/07/2024

Personal und Fahrer sind sehr freundlich und kompetent, allerdings ist das Auswahlmenü beim telefonieren definitiv ausbaufähig und hat bei uns nicht richtig funktioniert. Heißt, man wurde immer zum Kundenservice durchgestellt, da das automatische Menü immer meinte, wir hätten eine “ungültige Auswahl” getroffen. Zum Kundenservice kommt man außerdem nur, wenn man am Anfang des Auswahlmenüs beim telefonieren niederländisch angibt. Etwas verwirrend, aber ist man erst beim Kundenservice angekommen, kümmert sich das Personal sehr gut.

Jennie be 5.8 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 22/06/2024

Vond het ophalen heel onduidelijk we dachten dan ook dat we waren opgelicht, lang gewacht en de klantenservice is niet te bereiken. Nah gaan we niet weer doen.

j a be 6.7 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 21/06/2024

Wij waren wegens omstandigheden wat later op de ophaalplek. Dat kan je dan niet doorgeven. Ook waren er reizigers die niet meer wisten waar ze opgehaald zouden worden dan is het vervelend dat je dit niet na kunt vragen. Een bandje met deze informatie is misschien een tip?

Jennifer be 9.2 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 17/06/2024

Prima parkeerplek en vriendelijke chauffeurs. De telefoon werd op de heenweg niet beantwoord maar door een andere optie in het keuzemenu te kiezen, kregen we toch iemand aan de telefoon.

Wilma be 10 Geparkeerd van 19/05/2024 tot 03/06/2024

Alles netjes verlopen weggebracht en opgehaald , geen lande wachttijden .zeker een aanrader 👍

Dirk de 8.3 Geparkeerd van 29/05/2024 tot 03/06/2024

Organisatorisch gut gelaufen. Timing und tel. Erreichbarkeit sehr gut.

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken